Royal Padel Super Cross 2020€ 178,00
€ 210,00
15% Korting
Inclusief belasting

De Royal Padel Super Cross 2020 is een racket met een kern van cara polyethyleen met de beste glasvezel “fibertech” die zorgt voor een betere flexibiliteit in het spel en het frame versterkt met carbon / fibertech. Uitstekend racket met veel controle, balans, perfecte handling en voldoende power. Aanbevolen voor spelers van gemiddeld niveau die houden van een aangenaam, comfortabel spel en de neiging hebben om elleboogpijn “epicondylitis” te hebben.

Aantal

Vandaag verzonden


 

Beveiligde online betaling, middels iDeal, Bancontact of Sofort Banking.

 

Selecteer uw gewenste vervoerder en ontvang de bestelling bij u thuis.

 

Niet tevreden? Je kunt het artikel tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Royal Padel SuperCross 2020

De Royal Padel SuperCross 2020 is een racket met een kern van cara polyethyleen met de beste glasvezel “fibertech” die zorgt voor een betere flexibiliteit in het spel en het frame versterkt met carbon / fibertech. Uitstekend racket met veel controle, balans, perfecte handling en voldoende power. Aanbevolen voor spelers van gemiddeld niveau die houden van een aangenaam, comfortabel spel en de neiging hebben om elleboogpijn “epicondylitis” te hebben.

Technische gegevens:

Niveau: gemiddeld Materiaal: fibertech Dikte: 38 Profiel: 38 Vorm: traanvorm Gewicht: 360-390 Absorptie: 80 Vermogen: 80 Controle: 80 Frame: Bi-directionele glasvezelbuis met versterkt vibertech. Blad: Nieuwe kern van polyethyleen met drie lagen gealuminiseerd glasweefsel. Epoxyharsimpregnering met titaandioxide. Ultra-zacht rubber, snel herstel. Prestaties: Racket ontworpen voor gemiddelde/gevorderde spelers. Uitstekende power zonder verlies van controle. Het ultrazachte polyethyleenrubber waarmee het is geconstrueerd, geeft het een zachte en schokabsorberende slag.

Royal Padel Super Cross 2020
9999 Items

Datasheet

Bladvorm
Druppel
Niveau
Beginner
Gevorderd
Type spel
Controle
Power

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.