RP M27 R-Line Control 2021€ 299,00
€ 340,00
12% Korting
Inclusief belasting

Rp M27 R-line Control 2021 is een evolutie van het model M27 2020 met de integratie van Hexcell Twill Aeronautical 3D carbon versterkingen in het blad, de stop en het frame van het blad, waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt. Ontworpen voor expert/competitieve spelers met een agressief profiel en aanvallend spel. Gemakkelijk aan te passen met maximale prestaties. Hoge trillingsabsorptie

Aantal

Vandaag verzonden


 

Beveiligde online betaling, middels iDeal, Bancontact of Sofort Banking.

 

Selecteer uw gewenste vervoerder en ontvang de bestelling bij u thuis.

 

Niet tevreden? Je kunt het artikel tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Presentatie: Rp M27 R-line Control 2021 is een evolutie van het model M27 2020 met de integratie van Hexcell Twill Aeronautical 3D carbon versterkingen in het blad, de stop en het frame van het blad, waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt. Ontworpen voor expert/competitieve spelers met een agressief profiel en aanvallend spel. Gemakkelijk aan te passen met maximale prestaties. Hoge trillingsabsorptie.

Frame: Dubbele buisvormige bi-directionele 100% Carbon 3D Hexcel Twill Aeronautical.

Blad: Hybride kern met Eva en Polyethyleen rubbermengsel, 100% carbon blad, het rubbermengsel zorgt voor een semi-harde aanraking, schokabsorptie met een uitstekende controle, de combinatie van koolstofvezel en hybride rubber Mx geeft ons een enorme kracht. Het gebruik van het ruwe honingraatscherm op het oppervlak van het blad zorgt voor een volledige grip en controle van de balimpact.

RP M27 R-Line Control 2021
9998 Items

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.