Retourneren

Is het ontvangen artikel niet naar wens? Geen probleem; je kunt het artikel tot 14 dagen na ontvangst terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Tip van onze kant: Je kan de bestelling ook kosteloos omruilen voor een ander artikel!

Retourformulier
Retourneren is alleen mogelijk wanneer het artikel ongebruikt is en verpakt in de originele verpakking, samen met een volledig ingevuld retourformulier (voor ieder afzonderlijk artikel 1 retourformulier invullen). Vul het retourformulier hieronder zo volledig mogelijk in.

Om je herroepingsrecht correct uit te oefenen, gelieve het retourformulier online in te vullen en te verzenden. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen. (graag automatisch met volgende tekst: Wij streven ernaar om na ontvangst van uw retourzending de terugbetalingen binnen 5 werkdagen te verwerken).

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:
• Zorg dat uw retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugstuurt:
• De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg ervoor dat het geheel goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport;
• De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening;
• De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gebruikt zijn, ze beschadigd zijn en/of u zelf getracht heeft schade te herstellen.

Je kan je bestelling retourneren via de post of een koerier naar: Excellent Padel, Burg. Baron van Hovellstraat 28, 6321 DA te Wijlre.

Retourinstructies
• Artikelen dienen in onberispelijke staat, ongedragen en voorzien van het originele label te zijn en in de originele verpakking worden aangeboden voor retour.
• Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
• Geef op retourformulier aan welke artikel je retourneert.
• Bij afgifte van jouw pakket ontvangt je een afgiftebewijs. Bewaar dit bewijs goed! Dit is jouw bewijs dat het pakketje is geretourneerd.
Als u uw bestelling retourneert, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de bestelling te retourneren, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wij streven ernaar om terugbetalingen binnen 5 werkdagen te verwerken.

Veel gestelde vragen over retourneren
Hoe moet ik de retourzending verpakken?
De artikelen dienen in de originele verpakking van de fabrikant retour gestuurd te worden. De retourzending dient in een gepaste verpakking verstuurd te worden. Dit mag ook een andere verpakking zijn dan reeds ontvangen.

Op welke rekening wordt het aankoopbedrag teruggestort?
Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 3-5 werkdagen worden teruggestort. Het bedrag zal door onze betalingsmaatschappij worden teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Ik heb mijn bestelling betaald met een waardebon, wat nu?
Het bedrag wat u van ons terug krijgt wordt teruggestort op uw rekening of creditcard. Mocht u (deels) met een waardebon hebben betaald, dan maken wij een nieuwe waardeboncode voor u aan. Deze nieuwe code kunt u terugvinden in de factuur die per mail naar u wordt verstuurd. De code van uw oorspronkelijke waardebon is niet langer geldig.